Afhaalservice

Plaats een telefonische bestelling en wij zorgen ervoor dat het klaar staat!

Speciale maandmenu’s

Voordelige en uitgebreide menu’s voor 2 of 3 personen.

Bezorgservice

Uw bestelling door heel Zwijndrecht bezorgd!

Gerechten voor 1 persoon

Als de hoeveelheid van een standaard portie teveel is.

Cateringservice

Uw borrelgarnituur of cateringmenu eenvoudig geregeld!

Restaurant

Welkom in het eetgedeelte welke plaats biedt voor 40 personen.

 

Onze service

Naast favoriete Indische gerechten als Babi Pangang en de rijsttafels zijn onze klanten ook nieuwsgierig naar onze smakelijke Kantonese specialiteiten en niet te vergeten onze huisspecialiteit: de kip in knoflookboter saus (nr. 138).

Voor de gezinnen zijn de samengestelde menu’s favoriet en voor diegenen met de kleine trek zijn onze kleine eenpersoonsporties een uitkomst.

Als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen kunt u ook gebruik maken van onze bezorgservice. Ons team van bezorgers staat zes dagen per week voor u klaar om uw bestelling tot aan uw voordeur af te leveren. Zowel bij u thuis als op de zaak.

Vanaf 1 januari 2019 zijn wij genoodzaakt om €1,00 bezorgkosten te rekenen bij elke bezorgbestelling. Bekijk hier ons menu en geeft uw keuze telefonisch door via telefoonnummer: (078) 612 40 20. Uw bestelling wordt rond het aangegeven tijdstip bij u thuis of op de zaak bezorgd. ( Gelieve de bestelling niet via e-mail door te geven, de kans bestaat dat wij deze niet op tijd lezen )